РЕЧ ПРЕДСЕДНИКА
председник Нове Србије
Велимир Илић
Нова Србија је јака и стабилна организација спремна да настави да води Србију путем привредног препорода. Нова Србија је странка визије, странка која креира и намеће теме, странка која има храбрости да се бори за остварење својих циљева. Политичка сцена Србије обилује странкама дневне политике и тренутне популарности, али да би се реформе и привредни напредак спровели до краја потребна је чврстина, храброст и истрајност. То је оно што има Нова Србија.

За Нову Србију говорили су да ће блеснути па се угасити, а угасили су се они који су то причали. Јер, они су иза себе имали само агенције и медије, док иза нас стоји народ. Прославили смо пунолетство , а за тих 18 година постојања дали озбиљан и немерљив допринос просперитету наше земље.

Нова Србија је увек била у првом реду када је било потребно завршити најосетљивије државне проблеме. Уверен сам да ће странка и следећим изборима остварити одличан резултат јер је Нова Србија странка чији рејтинг расте, пред којом је будућност.

Нова Србија је странке чији приоритет је очување породице и побољшање квалитета живота грађана наше земље , као и улагање у пољопривреду, као најперспективнију грану наше привреде. Наш циљ је да од Србије направимо просперитетну, модерну и сигурну државу за живот сваког појединца.