САОПШТЕЊА
СПРЕЧИМО ОДРЖАВАЊЕ ШЕТЊЕ ХОМОСЕКСУАЛАЦА У ЧАЧКУ Назад
Датум: 23. Септембар 2019. Време: 15:33

САОПШТЕЊЕ

 

СПРЕЧИМО ОДРЖАВАЊЕ ШЕТЊЕ ХОМОСЕКСУАЛАЦА У ЧАЧКУ

 

Нова Србија позива све грађане Чачка који се не слажу са сатанизацијом нашег града и наметањем накарадних вредности да се окупимо на тргу испред Дома културе и у центру града 27. септембра и спречимо срамну намеру градских власти да се у нашем граду одржи шетња хомосекуалаца.

То није никаква парада поноса, како је они зову, то је срамота коју неки челници градских власти покушавају да наметну и промовишу у нашем граду , додворавајући се Ани Брнабић или задовољавајући личне афинитете.

У то који су мотиви не улазимо, али Чачак и Чачане нико и никада није покушао да понизи као актуелна градска власт.

Заказати тако нешто на један од највећих хришћанских празника, Крстовдан, је директан удар, на цркву,  на веру и на породицу и на традиционалне вредности које су Чачани увек поштовали.

Зато вас  позивамо, драги суграђани,  без обзира на политичке разлике, да се сви удружимо и  супротивимо тој пошасти која се намеће и нама и нашој деци и да одлучно покажемо да Чачак  и Чачани не пристају  да  се као нормално промовише  нешто што је болесно.  Устанимо сви као један , онако како ми у Чачку то знамо, будимо јединстевни  и спречимо сви заједно  срамоту која нам се намеће!

 

                                               

     Информативна служба Нове Србије

У Чачку, 23.9.2019.