САОПШТЕЊА
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА НОВЕ СРБИЈЕ ЧАЧАК Назад
Датум: 13. Фебруар 2020. Време: 10:52

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА
НОВЕ СРБИЈЕ ЧАЧАК

На синоћ одржаној седници Градског одбора Нове Србије у Чачку, којој је присуствовао и председник Странке, господин Велимир Илић, поводом предстојећих локалних избора у нашем граду, именован је Изборни штаб. За шефа Изборног штаба је изабран Милош Марић, председник Одборничке групе Нове Србије у Скупштини Града Чачка, а за његовог заменика Радивоје Домановић, истакнути активиста Нове Србије и вишедеценијски председник Савета Месне заједнице Соколићи.

Нова Србија ће током предизборне кампање обићи све изборне јединице и бирачка места, како на градском тако и на сеоском подручју, где ће, у непосредном контакту и разговору са грађанима, бирачима представити свој политички програм и одборничке кандидате, уз истовремено подсећање на све резултате које је локална власт на челу са Новом Србијом остварила у периоду од 1996. до 2016.године, када је наша Странка била на власти у Чачку, али ће том приликом грађанима бити указано и на све грешке које је актуелна градска власт, предвођена Српском напредном странком, починила у претходне четири године, својим штеточинским радом и свакодневном производњом афера.

Нова Србија сматра да су синоћњим одлукама, на седници Градског одбора Сранке, на најбољи могући начин демантоване све приче, које су се ових дана могле чути у чачанској политичкој јавности, како ћемо наводно бојкотовати наступајуће локалне изборе у нашем граду. Подсећамо јавност да су сви званични органи Нове Србије још пре неколико месеци донели одлуку о учешћу наше Странке на предстојећим парламентарним и локалним изборима и од тог тренутка су све наше активности и енергија искључиво усмерени на остваривање што бољег изборног резултата, у ком циљу челници Нове Србије, на челу са председником Велимиром Илићем, у оквиру коалиције Народни блок, свакодневно широм земље обилазе бираче и на одлично посећеним трибинама грађанима представљају свој политички програм.
Нова Србија не жели да нашим градом управљају најгори,већ најбољи,они у које грађани имају највише поверења.Боримо се сви заједно за најбоље!

Информативна служба ГрО Нове Србије Чачак