ВЕСТИ
Председник странке Велимир Илић поручио са седнице Главног одбора: 3, 2, 1 – своји на своме! Назад
Датум: 3. Децембар 2016. Време: 18:50

У обраћању члановима Главног одбора, на 26. седници, одржаној у Чачку, 3. децембра председник Нове Србије Велимир Илић истакао је да је странка коју предводи у претходних осамнаест година урадила много тога на изградњи инфраструктуре у Србији. Он је истакао да je поносан што је Нова Србија, колика год да јесте, жилава и јака и што никада није сагињала главу.

„Некако ми смо увек више радили, а мање се сликали. Коридор 10 сам ја урадио 60 одсто посла, започео цео посао, али када је завршен нису нашли за сходно да ме позову на отварање. То није први пут, тако је било и са Авалским торњем, мостом на Бешки и има још сијасет примера. Али то на крају није ни важно. Оно што је најважније јесте да иза Нове Србије остају дела“, рекао је Илић.

Председник Нове Србије је истакао да он увек отворено каже шта мисли и додао да није добро приоритет стављати на изградњу пута према Албанији, а стати са изградњом пута Прељина – Појате. 

„Немамо ми ништа против, али ти са стране нека финансирају оно што је њихов интерес, а ми ћемо оно што је наш интерес, а наш интерес су путеви у Србији“, рекао је председник Илић.

Председник је истакао да Нова Србија заговара став да је важније направити способне домаће привреднике улагањем у домаћу привреду, него давати паре страним инвеститорима.

„За јаку Србију потребна је јака и економски стабилна породица. Нова Србија је имала пројекат „3,2,1!“  - три детета, две плате и кров над главом. То је једини сигуран пут да Србија напредује и то ће у наредном периоду бити приоритет политике Нове Србије. Нова Србија заступа идеју да је за јаку Србију неопходно улагати у село и подизати пољопривреду“, истакао је председник Нове Србије.