ВЕСТИ
Председник Нове Србије Велимир Илић после удеса на Зрењанинском путу: Нисам наиван, знам да су ХТЕЛИ ДА МЕ УБИЈУ! Назад
Датум: 4. Јануар 2017. Време: 12:18

Нисам наиван и уверен сам да ми је неко пресекао виљушку на аутомобилу како би настрадао у удесу, изјавио је Велимир Илић, председник Нове Србије након саобраћајке коју је доживео у четвртак увече, уочи Нове године на Зрењанинском путу у Крњачи!

Велимир Илић тврди да је његову "шкоду суперб" неко намерно оштетио пре две недеље у Новом Саду.

- Да ми се удес десио док сам возио ауто-путем, ко зна шта би било! Пре удеса сам био у Чачку и због неких послова сам потом отишао у Београд. Имао сам много среће. Стајао сам на семафору у Крњачи и када сам кренуо, ауто је само пао. Да сам ишао брже, било би много горе. Овако, нисам повређен ни ја, ни неко други - прича Илић.

Да ми се удес десио док сам возио ауто-путем, ко зна шта би било

Бивши министар истиче да му је виљушка поред точка пукла баш испред једног ауто-сервиса и да су механичари одмах прегледали аутомобил.

- Рекли су ми да је немогуће да овако пукне. На виљушци се види да није ударена, а није ни похабана. На месту где је пукла виде се два реза - навео је Илић.

Како се на месту где је виљушка оштећена већ ухватила рђа, Илић је уверен да је она намерно начета баш у Новом Саду.

- Уочи Светог Николе био сам на гостовању у једној телевизијској емисији у Новом Саду и "паук" ми је тада однео возило. Није било никаквог објашњења због чега ми је однет ауто, само су га вратили тек после четири. Верујем да ми је неко тада оштетио ауто како бих имао саобраћајну несрећу. Види се место где је први пут почео да сече, па је одустао, а онда је на оном месту где је после пукло, рез много већи - објашњава председник Нове Србије.

О целом инциденту упозната је и полиција, а након вештачења возила биће познато да ли су Илићеве сумње основане.

- Своје сумње ко ми је и зашто оштетио "шкоду" пренео сам полицији. Верујем у полицију. И уверен сам да ће бити откривен човек који је покушао да ме убије - каже Илић.

Иначе, "шкода суперб" коју је возио Велимир Илић стара је три године и, како он тврди, редовно је одржавана и сервисирана. 

 

извор: Информер