САОПШТЕЊА
САОПШТЕЊЕ: Лекције о спиновању Назад
Датум: 25. Јануар 2017. Време: 17:02

Интересантно је да се поједини министри и функционери баве искључиво споредним стварима реагујући на изјаве председника Нове Србије Велимира Илића.

И Небојша Стефановић и Зорана Михајловић баве се проблематиком која није од суштинске важности за грађане Србије.

Министар Стефановић демантује да је кум са Дмитром Ђуровићем, уместо да објасни зашто се одлаже вештачење аутомобила Велимира Илића на коме је пресечена виљушка и докле се са истрагом стигло.

А  госпођа министарка Зорана Михајловић бави се тиме ко је дао извештај о радовима на Коридору 10, уместо да објасни како је дошло до толиких пропуста у пословању „Коридора“ и пошаље инспекцију која ће да испита пословање те фирме и извести јавност о чињеницама, без „умивања“ извештаја. Уколико је предметни извештај садржао ознаку СТРОГО ПОВЕРЉИВО или СЛУЖБЕНА ТАЈНА одговорност је на ономе ко је извештај морао сачувати, а не на ономе ко је до њега дошао.

Упорно се намећу погрешне теме и избегава суштина – да ли је предузеће Коридори пословало „домаћински“ или није и да ли је Тужилаштво покренуло истрагу о догађају са аутомобилом председника Нове Србије Велимира Илића?

 

НОВА СРБИЈА