САОПШТЕЊА
Саопштење: Гебелсовске методе Назад
Датум: 8. Фебруар 2017. Време: 16:13

Српска напредна странка упорно дезинформише јавност о томе да одбори Нове Србије прелазе у СНС, а последњи случај био је са одбором Нове Србије у Дољевцу.

Појединци из Општинског одбора Нове Србије у Дољевцу су још пре пет година прешли у Г17 плус, а могуће је да су се ти исти појединци сада „прелетели“ и  у редове напредњака. Исти случај је и са одборима у Лесковцу и Валсотинцу.

Главни одбор Нове Србије, који је одржан у суботу у Чачку, показао је јединство и компактност странке, од 139 одбора, скупу је присутвовало 128 и сви су дали једногласну подршку председнику Нове Србије Велимиру Илићу за политику коју води.

Притиске трпе општински и градски одбори Нове Србије широм Србије, што је недавно био случај и у Лучанима.

Нову Србију не напушта чланство, грађани нам масовно прилазе, а отишли су само поједини функционери који су уцењени или купљени.

Спиновање и уцене којима се служе следбеници Александра Вучића, превазилазе све границе пристојног понашања и прелазе у метопде које је користила пропагандна машинерија Јозефа Гебелса.

Ово што ради СНС није радио ни Слободан Милошевић, који није на  овако бруталан начин прогонио политичке противнике и укидао демократију и институције, како то чини садашња власт.

Нова Србија позива грађане да очувамо институције и демократију која је на издисају, да будемо сви јединствени и истрајни у настојањима да разоткријемо и изборимо се са лажима које пласирају и лажним обећањима које актуелни режим даје.

 

Информативна служба Нове Србије