ВЕСТИ
Нова Србија прославила страначку славу Назад
Датум: 26. Фебруар 2017. Време: 11:33

Нова Србија прославила је крсну славу Светог Симеона Мироточивог, а председник странке Велимир Илић поручио је да су Србији потребне промене и да је Србији потребан председник који ће бити председник свих грађана. 


Он је додао да је мисија Нове Србије одувек била да грађани неше земље могу да живе поштено од свог рада, да се у Србији покрене домаћа привреда и да српско село оживи. 
,,Ми славимо Светог Симеона Мироточивог који је оснивач српске државе. Увек смо тежили да спојимо традиционалну са новом Србијом и изградимо модерну државу у којој ће грађани моћи да живе од свог рада и у којој се појединици неће богатити на рачун народа, као што је то случај са Вучићевом влашћу", рекао је Илић. 


Слави Нове Србијe присутвовали су бројни чланови и симпатизери странке, али и политички прваци као што су председнички кандидати на предстојећим изборима за председника Србије Вук Јеремић и Александар Поповић из Демократске странке Србије. 


Поред њих гости Нове Србије били су народни посланици Санда Рашковић Ивић, Дијана Вукомановић, Душан Петровић, као и Драган Маршићанин, члан Председништва ДСС.