ИЗ ОДБОРА НС
Одбори Нове Србије обележили страначку славу Светог Симеона Миороточивог Назад
Датум: 27. Фебруар 2017. Време: 14:14

Градски одбор Нове Србије у Чачку обележио је данас страначку славу – Светог Симеона Мироточивог, уз присуство великог броја гостију, чланова и симпатизера странке. Домаћини славе били су Радивоје Домановић и Славко Борисављевић председници месних одбора Нове Србије Соколићи и Балуга Љубићска. Уз пријатну атмосферу и дружење, још једном се показало јединство странке на челу са њеним председником Велимиром Илићем.

Градски одбор НС Шабац данас је прославио славу Нове Србије Светог Симеона Миороточивог. Већ 18 година славимо заједно, и данас смо јачи него икада. Пред нама се налазе избори који ће решити судбину наше отаџбине и верујем да ћемо ми, као и увек бити достојни изазова који се пред нас постављају.

Резањем славског колачa, Градски одбор Нове Србије (НС) Трстеник јуче је обележио и прославио своју славу Свети Симеон Мироточиви.

Градски одбор Нове Србије у Зајечару јуче је обележио своју страначку славу Светог Симеона Мироточивог. Из руководства странке су гостима, али и свим грађанима Зајечара честитали празник.Председник ГО НС у Зајечару, Саша Димитријевић, честитајући славу члановима странке грађанима је поручио да им жели бољу власт.

„Нашим грађанима желим да после избора који следе изаберу власт која ће у наредне 4 године размишљати о томе шта су грађани рекли о њима , а не о томе шта су њихови лидери у Београду говорили о њима. Оним злим језицима који говоре да се распада Нова Србија поручујем да то није тако. Грађанима желим бољу власт од оне која је била. Ми се нудимо грађанима да будемо њихове слуге“, рекао је Димитријевић и додао:

„Много се боље осећам сада када нисам у коалицији са неким странкама“.