САОПШТЕЊА
Србији треба демократски изабран председник, а не диктатор Назад
Датум: 11. Март 2017. Време: 18:38

Нова Србија упозорава јавност да од увођења вишетраначја у Србији није вођена кампања са више притисака, претњи и уцена, у којој су поништена сва грађанска и људска права, од ове коју сада води Српска напредна странка, за председника Србије,у име свог кандидата Александра Вучића. 

Напредњаци немилосрдно уцењују људе широм Србије и не само функционере странака које су у опозицији, а посебно  Нове Србије, већ и чланство тражећи од грађана да гарантују да ће на изборима гласати за Александра Вучића. 

Чланови и симпаризери Нове Србије из Лајковца, Ваљева, Лесковца, Крагујевца, Краљева, Ужица и многих других градова свакодневно се јављају централи странке тражећи заштиту и помоћ шта да раде и како да се одупру режимским уценама и притисцима да гласају за кандидата СНС. 

Нова Србија пита да ли је Србији потребан демократски изабран  председник Србије или диктатор  који ће изборе добити силећи људе да гласју за њега и уцењујући их тиме да ће остати без посла и коре хлеба коју с муком зарађују? 

Позивамо грађане да обрате пажњу на то ко говори на митинзима Александра Вучића и ко су људи који га окружују на предизборним скуповима, од којих неки имају кривичне поступке , суди им се за убиство, а чији досијеи се држе у фиокама , јер подржавају Вучића. 

Да ли оволики притисци и криминални миље који се окупља на митинзима напредњака говоре да точовек, за кога медији и агенције за истраживање јавног мњења твре да ће убедљиво победити, ни сам не верује у победу? 

Има ли разлога да силом тера грађане на изборе и тражи гаранције да ће народ гласати за њега онај ко је сигуран у победу и подршку народа? 

Нова Србија пита има ли неко ко је „победник“ разлога да води на митнге стотине аутобуса из свих крајева Србије, да блокира читаве градове и да га чувају снајперисти са кровова, ако је сигуран у своју победу и ако је Србија демократска земља?

На митинзима СНС грађани у многим градовима, у Србији,  не препознају никога од својих суграђана, а ако се пажљивије погледа, публика је на свим скуповима иста. То су они који за сендвич и дневницу изигравају декор масовних окупљања на предизборним скуповима Српске напредне странке.

Нова Србија позива грађане да се одупру притисцима и уценама, да буду храбри онако како смо то као народ кроз историју били и не пристају на понижења. Молимо грађане да не дају копије личних карата, ако им неко тражи, пре избора никоме „на часну реч“ , јер ће то бити злоупотребљено на изборима.

Србији треба човек који ће бити председник свих грађана, који неће уцењивати своје грађане зарад одржања на власти и правити лажну слику моћи страхом који намеће, који ће моћи да изађе пред народ и прошета с људима ,а да га са окoлних кровова не чувају снајперисти. 

Нова Србија сматра да демократија за коју само се борили мора да се врати у земљу у којој живимо и да нико нема права да укида слободе и права грађана која су им загарнттована Уставом Републике Србије.

Информативна служба

НОВЕ СРБИЈЕ