САОПШТЕЊА
СНС је криминална организација Назад
Датум: 22. Март 2017. Време: 10:33

Жалосно је када о некоме ко иза себе има резултате говори Српска напредна странка, која иза себе има само лажи и демагогију.

Председник Нове Србије Велимир Илић био је министар у четири владе и иза њега стоје хиљадама километара изграђених путева, насеља и обновљених цркава.

Српској напредној странци још једино што је остало јесте да „чепрка“по прошлости, јер будућност немају.

У каквој трагичној земљи живимо, под влашћу СНС, најбоље говори чињеница да о васпитању причају најневаспитанији који нападају недужне жене и проглашавају их шефовима нарко картела, само зато што је неко супруга другог председничког кандидата.

О туђем моралу говоре најнеморалнији – напредњаци, што више каже о њима, него о онима које нападају.

Нова Србија подсећа јавност да Велимир Илић никада није потписао споразум о сарадњи са Александром Вучићем, већ са Томиславом Николићем и СНС која је личила на странку која ће се борити са криминалом, а не постати оно што је данас – криминална организација.

Нова Србија предлаже Српској напредној странци да се баве садашњошћу, да покажу шта су урадили, који су њихови резултати, али без лажи и фингирања података, и да се не баве ничијом прошлошћу, јер би и други могли да се позабаве прошлошћу њихових функционера.

А ако ћемо већ о прошлости, Нова Србија подсећа да су данашњи челици СНС скупљени из разних странака ДОС-а, на који се Вучић толико гади, а председнички кандидат им је био део црвено – црне коалиције и најозлоглашенији министар информисања у историји Србије.

По томе како се медији понашају и у коликом је медијском мраку Србија данас, види се да Вучић тај закон и у садашњости успешно примењује у пракси, мада је одавно укинут.