ВЕСТИ
ВЕЛИМИР ИЛИЋ: Млади људи и студенти промениће земљу,отераће ове кадровске богаље власти! Назад
Датум: 7. Април 2017. Време: 11:10

Велимир Илић, лидер НС, каже да га није зачудило кад је видео да се Драган Јовановић, председник општине Топола и његов дојучерашњи сарадник, први бацио Александру Вучићу у загрљај пошто је овај саопштио резултате избора.

– Мора да га грли јер му овај држи кривичну пријаву у фиоци што је прегазио човека. Он му је чувар, зато га Јовановић поштује и цени и трчи му у загрљај. Јовановић за то треба да одговара, а не да се шепури уз премијера – каже Илић и пита:

– Да ли је одговорна министарка правде, која одлази код њега (Јовановића, прим. аут.) на приватне ручкове и друже се, а он има кривичну пријаву за убиство?

Илић је подржао Вука Јеремића на председничким изборима и, иако је Јеремић у старту важио за најјачег из редова опозиције, а освојио је тек пет одсто, Илић тврди да није разочаран.

– Очекивао сам да Јеремић освоји више, али нема везе, Вук је потенцијал. Видите, млади протестују зато што се њихове бабе и деде заљубе у неког политичара и гласају за њега редовно, а младост српска одлази напоље јер нема шта да ради. Млади људи, студенти, промениће земљу, они ће отерати ове кадровске богаље власти – казао је Илић.