ВЕСТИ
ВЕЛИМИР ИЛИЋ О НЕЛЕГАЛНОЈ БЛОКАДИ АМГ: Вучић је у страху и паници, њему је одзвонило Назад
Датум: 9. Јули 2017. Време: 22:26

Председник Нове Србије Велимир Илић је поводом нелегалног решења које је "Адрија медија група" добила од Пореске управе, у коме нису наведени подаци о евентуалном дугу и времену блокаде рачуна рекао да је реч о притиску и обрачуну јер је Вучић у страху.
 
- То је, наравно, притисак и обрачун. Па били су блокирани и рачуни Пинка и многих других фирми, али нису више. Јасно је да се све то, ако пристанете на понизност и послушност, регулише. Ево волео бих да чујем како се Жељко Митровић ономад раздужио. Вучићево време је прошло. Он је у страху и паници, јер не зна како да изађе из свега овога. Отима се о власт, а пуца му локална власт по Србији. Људи у странци су му незадовољни. Њему је оџвонило, рекао је Илић за Курир.

Режим Александра Вучића је јуче након 25 дана непрекидних напада и притисака преко пореске инспекције, бруталним нападом и злоупотребом овлашћења извршне власти без икаквог правног основа блокирао све рачуне "Адрија медија групе".
 
Пореска управа није утврдила никакву пореску обавезу АМГ, нити је у решењу о привременој мери навела да било какав будући порез може бити утврђен.
 
Такође, Пореска управа није навела ниједну околност из које произилази да евентуално утврђени порез неће бити плаћен.