САОПШТЕЊА
Саопштење: Нова Србија на Чукарици постоји и ради пуном паром Назад
Датум: 26. Јули 2017. Време: 08:40

Нова Србија најоштрије демантује манипулације у медијима да је цео Општински одбор странке у београдској општини Чукарица прешао у СНС.

Љиљана Илић, која се представља као председница тог одобра одавно је искључена из Нове Србије и већ дуже време не представља ни Нову Србију, ни њен општински одбор на Чукарици.

Безочне су лажи и манипулације којима се власт и њени полтрони, који се продају за функције, служе .

Општински одбор Нове Србије постоји и функционише свакодневно, а на његовом челу су људи од интегритета који се не продају за уговоре о привременим-повременим пословима, какав је иако је пензионер, у земљи где је највећи број младих незапослен, имала Љиљана Илић.

Госпођа Илић се лажно представља као председник Општинског одбора Чукарица што је лако проверити, јер је на челу Нове Србије у тој општини Живота Копривица.

„Није тачно да је цео Општински одбор прешао у СНС. У напредњаке је отишла Љиљана Илић, бивша председница чукаричког одбора Нове Србије, а ја сам на чело тог одбора постављен пре неколико месеци. Гопођа Илић и пар њених личних пријатеља нису цео одбор. Одбор  постоји, а највећи број чланова се вратио после њеног одласка, управо зато што је спрводила самовољу и понашала се као истурено одељење СНС“, рекао је  Копривица.

 

Информативна служба Нове Србије