ВЕСТИ
Ова власт Србију води у пропаст Назад
Датум: 14. Август 2017. Време: 20:11

Председник Нове Србије Велимир  Илић, на трибини Нове Србије у селу Страгари, рекао је да председнику Србије Александру Вучићу мора неко да каже да Србија не може овако да се води, јер сваким даном све дубље срљамо у пропаст.

„Нама одлазе млади и школовани кадрови, а Србију нам води кадар са купљеним дипломама који се ни у шта не разуме. Зато пропадамо и нестајемо.“, рекао је Илић.

Он је додао да се треба борити за промену власти и то да се од Србије прави модерна држава додајући да је један од најзаслужнијих за изградњу ауто –пута према Чачку и да се данас други ките туђим перјем. Он је истакао да је Сабор трубача у Гучи манифестација народа коју је одувек подржавао, а да је СНС покушала да је претвори у свој страначки скуп.

Говорећи о стању пољоприврде у Србији председник Нове Србије је  истакао да пољопривреда може да се подигне и тако што ће да се забрани увоз пољопривредних производа и да се уложи у српског сељака који би уз бригу државе и улагања могао да храни читаву државу.

„Просечна плата у Србији није она о којој говори Вучћ и његови пулени. Највећи број грађана Србије ради за 22 000 динара од којих не могу да преживе. Држава мора да се организује другачије. Ми не можемо да будемо јефтина радна снага, зато и долазе страни инвеститори“, рекао је Илић.

Он је рекао да додворавање ЕУ треба да престане и да је превршило сваку меру.

Илић је казао да ова власт држи поједине посланике, јер им кривичне пријаве држе у фиокама као што је случај са Драганом Јовановићем.