САОПШТЕЊА
Честитамо Вучићу избор Харадинаја Назад
Датум: 10. Септембар 2017. Време: 12:47

Нова Србија честита председнику Србије Александру Вучићу избор Рамуша Харадинаја за премијера косовске Владе.

Вучићева Српска листа подржала је за председника косовске Владе, човека који је починио највеће злочне против Срба на Косову и Метохији.

Тиме је Србија, на челу сa Вучићем, дала пун легитимитет злочиначком косовском премијеру и његовим институцијама и признала независност Косова, а Вучић је постао пријатељ са  Хардинајом, коме јe, без референдума о том питању и мишљења грађана Србије, поклонио део српске земље – Косово и Метохију.

Нова Србија пита до када ћемо да толеришемо и ћутимо и не реагујемо на бахатости Српске напредне странке и Александра Вучића који је овим потезом поново убио све оне јунаке са Кошара и широм Косова који су дали животе бранећи јужну српску покрајину и народ који је тамо живео и страдао.
Олако су Вучић и његови властодршци заборавили мартовски погром 2004. године, хиљаде убијених и протераних Срба и на десетине спаљених српских цркава и манастира на некада нама светом Косову.

Новој Србији је разумљиво зашто Вучић то чини, њега не интересује ни Косово, ни Србија, он ће зарад власти, тако како је данас Харадинају предао Косово, сутра предати и Војводину, и Шумадију, и Рашку област.

Нова Србија сматра да СНС и њени кадорови уништавају и растурају државу у сваком погледу и моли Марка Ђурића, а и председника Србије Александра Вучића да поднесу оставке  и убеде грађане Србије да овој држави и народу  стварно желе добро.

У Београду 10.09.2017.

Информативна служба Нове Србије