САОПШТЕЊА
Боље с мудрим плакати, него с рђавим певати Назад
Датум: 17. Октобар 2017. Време: 16:00

Нова Србија жели дугу и плодоносну сарадњу Српској напредној странци са господином Гораном Пекарским.

Надамо се да ће бар „део његовог доприноса“ Новој Србији прећи на СНС, а и верујемо да ће његов трансфер допринети победи опозиције на предстојећим изборима у Београду.

С обзиром да господин жели озбиљно да се бави политиком напомињемо да се оставка на чланство у странци и функције не подносе у Скупштини Србије, већ странци у којој сте на функцију постављени.

Пошто Александар Вучић, који по Пекарском, „води чврсту и стабилну политику“ воли у слободно време да штампа постове са твитера, препоручујемо да одштампа и оне са налога господина Пекарског.

Замислите, ти твитови нису од пре годину дана.

Пекарски, који се не слаже с политиком Нове Србије у последњих годину дана је на функцију посланика дошао преко исте те странке и то пре 10 месеци.

Твитови господина Пекарског и критике СНС и председника Србије  од пре две недеље најбоље осликавају да је понашање Пекарског „озбиљно и да представља уважавање политичког легимитета“, како рече заменик шефа посланичке групе СНС.

Сматрамо да је Пекарски „озбиљан и незаменљив“ кадар за СНС  који и поред упорног труда да растури Градски одбор Нове Србије Београд није успео да уради НИШТА.

Нова Србија се срдачно захваљује Пекарском што је својим одласком допринео нашем бољем раду.

Управо је изостанак резултата његовог рада најбоља илустрација политике Српске напредне странке на челу са Александром Вучићем.

 

Информативна служба НОВЕ СРБИЈE

У Београду, 17.10.2017.