КОМЕНТАРИ И ИЗЈАВЕ
Изјава председника Нове Србије Велимира Илића : Из пензије се у политику поново може, из затвора не може ! Назад
Датум: 8. Новембар 2017. Време: 13:55

Изјава председника Нове Србије Велимира Илића :
Из пензије се у политику поново може, из затвора не може ! 

 

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић види се да не зна много о политици. Он то показује свакодневно по начину на који води град, по силним инцидентима у градском парламенту ,променама Статута по којима је опозицији готово одузео реч и забранио дa било шта каже у чачанској скупштини, а против чега сам се увек борио и као  градоначелник, и као министар, и као посланик у републичком парламенту.

  Лично , чини ми се да ће господин Тодоровић у политичку пензију отићи одмах после овог једног ,јединог мандата који му је поверен. Мени , који сам 20 година, са својим људима, водио Чачак, јасно је да већ сада има због чега да оде у ту превремену пензију, а Чачани ће на следећим изборима поново имати шансу да се изјасне шта о коме мисле и како им је с  којом влашћу било.

Него, гоподину Тодоровићу, изгледа смета што ја много знам - како послује његова приватна фирма , како добија послове, што знам да гради  зграде на местима где је то у Чачку  забрањено и за то добија дозволе, што имам папире за све малверзације садашње градске власти.

Неко ће за све то морати да одговара. А из пензије и уз пензију , у политици  може човек да се  реактивира , да му грађани укажу поверење ,пошто схвате да су погрешили на претходним изборима, што је људски. Из затвора  и после затвора, господине градоначелниче,  због малверзација, не може политиком да се бави.

 

                    

                                                                                                                                                Информативна служба Нове Србије