САОПШТЕЊА
Председник Нове Србије није разговарао до сада са Ђиласом Назад
Датум: 27. Децембар 2017. Време: 11:33

Председник Нове Србије Велимир Илић није разговарао ни једном са Драганом Ђиласом као потенцијалним кандидатом за градоначелника Београда , како то тврде поједини медији.

Председник Нове Србије сматра да је сваки кандидат за градоначелника Београда бољи од кандидата Српске напредне странке  и истиче да је недопустиво да председник Србије, који је по Уставу председник свих грађана води кампању за једну странку и њеног кандидата за градоначелника, док све друге противкандидате омаловажава и назива погрдним именима.

Нова Србија истиче да је недопустиво да се  у речнику председника Србије за политичке опоненте чује реч као што је „лопов“ како председник државе себи дозвољава да ословљава оне који нису његови кандидати за градоначелника.

Евидентно је да је председника СНС Александра Вучића ухватила паника пред изборе у Београду и да је у тој паници заборави  да је председник Србије, јер Београд није Мионица, ни Пећинци где се с лакоћом изврши притисак на 5000 људи. На Београд је тај рецепт принуде који напредњаци примењују на малим срединама непримењљив. Београђани, ако се мобилишу и изађу на изборе у што већем броју , јасно је и председнику СНС, напредњачка власт ће пасти у престоници. Зато он у паници заборавља да је председник свих грађана, а не само чланова и симпатизера странке чији је лидер.

 Нова Србија ће за кандидата за градоначелника Београда подржати онога за кога процени да ће бити најбољи за Београђане и ко ће радити у њиховом интересу.