САОПШТЕЊА
БАЈАТЕ ВЕСТИ Назад
Датум: 8. Фебруар 2018. Време: 13:21

БАЈАТЕ ВЕСТИ

Изгледа да ни једна странка у Србији није толико „кадрова“ дала владајућој странци колико Нова Србија. Нова Србија је очигледно најмногобројнија странка у Србији. Мало-мало па неки општински одбор Нове Србије прелети у СНС. Одбори из појединих општина и градова у Србији прелазе у напредњаке и по више пута.

Такав је случај и са Градским одбором Нове Србије у Ужицу. Ево и њих по други пут међу напредњацима. Додуше - они који су напустили странку учинили су то у време изборне кампање за председничке изборе када је коначно и у Ужицу одвојено жито од кукоља.

Занимљиво је да је баш Братислав Гашић као шеф БИА дошао да се бави ГрО Нове Србије у Ужицу. Он би ваљда требало да води рачуна о безбедности државе, а не да пребројава чланове и симпатизере опозиционих странака. Нека се Гашић позабави својим докторатом. Биће то прави куриозитет да Србија има доктора наука – керамичара.

Није тачно да Нова Србија не постоји у Ужицу.

Градски одбор Нове Србије у Ужицу постоји и јачи је него икада, а најбољи доказ за то је да је председник Извршног одбора Нове Србије Ужичанин Зоран Аџић.

Информативна служба НОВЕ СРБИЈE

У Београду, 08. 02. 2018.