КОНФЕРЕНЦИЈЕ ЗА НОВИНАРЕ
Илић: Београђани, будућност Србије је у вашим рукама , у недељу гласајте за промене Назад
Датум: 27. Фебруар 2018. Време: 13:57

Илић:  Београђани, будућност Србије је у вашим рукама , у недељу гласајте за промене

 

Председник Нове Србије Велимир Илић позвао  је данас  грађане Београда да у недељу, 4. марта у што већем броју изађу на  локалне изборе и  гласају оне који могу да победе Александра Вучића и Српску напредну странку.

„ Будућност Србије и Београда је у рукама Београђана, који 4. марта имају прилику да својим гласом донесу победу. Зато гласајте за оне који могу да донесу победу , а не лажну опозицију , листе које су направљене да би се расипали гласови“, рекао је председник Нове Србије.

Он је нагласио да је јасно да је садашња власт неспособна , јер није у стању ни да очисти улице Београда од снега, а камоли за нешто више.

„Град је у потпуном колапсу, превоз не функционише, људи сатима путују с посла и на посао, а новогодишња расвета још шљашти у Београду. Они обећавају метро који ни на шта не личи . То је воз кроз Београд. Или правите метро, како треба, или немојте га правити уопште“, рекао је Илић.

Председник Нове Србије је упозорио да је много лажне опозиције „ од Шешеља , преко Прелетачевића , који од Србије прави циркус, до Саше Радуловића.“

„Сваки глас који добију ови које сам набројао је индиректно глас Вучићу и зато вас позивам да гласате за велике опозиционе листе , пре свега за Шапића и Ђиласа. Верујем и видим да је Београд расположен за промене и до тих промена може да дође у недељу ако Београђани гласају паметно и у што већем броју“, рекао је Илић.

Председник Нове Србије је упозорио на много нових листа које су се појавиле непосредно пред изборе и да су то све листе које раде у корист Српске напредне странке.

Он је казао да председник Србије Александар Вучић иде у „приватну посету Берлину  зарад скупљања политичких поена пред изборе“.

„ Сваки пут пред изборе њега прима Меркелова и даје му неку подршку као свом пулену“, рекао је Илић.

Он је додао да је срамотно што су настављени преговори у Бриселу у којима учествује Марко Ђурић  и ако је речено да се са преговорима неће наставити док се не нађу убице Оливера Ивановића.

„ И ако нису нађене Ивановићеве убице, они су наставили бриселске преговоре ,а на сто им је стављен захтев да дозволе столицу Косову у Уједињеним нацијама  на шта је српска страна и пристала. Не тражи се директно признање Косова од српске стране, али саглашавањем са тим да Косово добије столицу у УН , Србија ће индиректно признати Косово“, упозорио је Илић.