ВЕСТИ
Ракочевић: Службеници општинске управе у Медвеђи обили и испретурали просторије Нове Србије Назад
Датум: 4. Јули 2018. Време: 14:30

Ракочевић: Службеници општинске управе у Медвеђи обили и испретурали  просторије Нове Србије

 

Просторије Општинског одборе Нове Србије у Медвеђи обијене су јутрос рано, а председник одбора странке Јадран Ракочевић  тврди да су службеници Општинске управе из тог места, без икаквог обавештења упали у просторије Нове Србије.

„Када сам јутрос дошао до просторија странке у којима смо 17 година затекао сам скинуту и бачену браву и хаос у просторијама Нове Србије у Медвеђи. Испред просторија стајали су представници Општинске управе. Нова Србија није добила никакво упозорење , нити захтев за исељење из просторија. Једноставно, људи  који су на власти у  Општини Медвеђа СНС, СПС и Група грађана одлучили   су  да су им наше просторије потребне и неовлашћено упали у њих“, рекао је Ракочевић.

Он је додао да зграда у којој су просторије странке не припада Општини и да је под спором.

„ Они су тиме угрозили нашу имовину. Пријавио сам одмах случај полицији која је изврашила увиђај, а поднео сам и кривичне пријаве против општинских челника. Добио сам и потврду од неколико радника Општине да то јесте урадила Општинска управа, јер им простор треба за смештај неких радника. Нова Србија ће предузети сва законом дозвољена средства да заштити своју имовину и  своје  интересе“, рекао је Ракочевић.