САОПШТЕЊА
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ НОВЕ СРБИЈЕ Назад
Датум: 6. Септембар 2018. Време: 16:10

 

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ НОВЕ СРБИЈЕ

 

Поводом нетачних информација које су се током дана појавиле у дневном листу ''Вечерње новости'', да је целокупан Општински одбор Нове Србије у Бачкој Паланци, на челу са председником Николом Бјељцом наводно приступио политичкој организацији коју води извесни Миша Вацић, обавештавамо јавност да се ради о класичној неистини и подметању од стране владајућег режима.

Наиме, Никола Бјељац се већ годинама не налази у чланству Нове Србије, а председник нашег Одбора у Бачкој Паланци је већ дужи низ времена господин Зоран Петровић. Међутим, приликом својевремене примопредаје дужности, Бјељац је одбио да Странци раздужи печат, који је овом приликом грубо злоупотребио и фалсификовао. Он се, дакле, лажно представио јавности, као непостојећи председник нашег Општинског одбора у Бачкој Паланци, услед чега ће Правни тим Нове Србије бити принуђен да реагује и предузме одређене мере, имајући у виду да је Бјељац оваквим поступком покушао да наруши углед Странке.

Поставља се питање шта је циљ оваквих злонамерних писања режимске штампе и где је крај свему, јер, употребом оваквих лажи, медијским спиновањем и најприземнијим нападима на Нову Србију, губи се заправо смисао бављења политиком. Српска напредна странка и њени сателити нам свакодневно показују да не поседују нити грам морала и достојанства, те да бављење политиком искључиво доживљавају као полигон за лично богаћење и бахаћење, али и за блаћење политичких неистомишљеника, при чему им је Нова Србија посебно трн у оку. Све то нас уверава у неопходност и оправданост доношења Закона о лустрацији, одмах по обарању диктаторског режима са власти, како се носиоци актуелне владајуће српске врхушке више никада не би могли бавити политиком, уз враћање отете имовине држави и народу.

 

                                                                                                                Информативна служба Нове Србије