КОНФЕРЕНЦИЈЕ ЗА НОВИНАРЕ
Илић: Срамота је да је битнија Бабићева бутна кост од Станикиног живота Назад
Датум: 5. Фебруар 2019. Време: 14:11

Илић: Срамота је да је битнија Бабићева бутна кост од Станикиног живота

 

Председник Нове Србије Велимир Илић изјавио је данас да је бахатост Вучићеве власти превршила сваку меру што се показало последњом трагедијом у којој је погинула недужна жена Станика Глигоријевић од чијег живота је била важнија поломљена бутна кост в.д. директора Коридора Зорана Бабића.

„Искрено саучешће породици Станике Глигорјевић и надам се да више никада нећемо имати овако бахату власт који народ не занима. Нама људи свакодневно гину на путевима и пругама ,а власт се на то не обазире. Возило које је изазвало удес у коме је погинула жена и jош двоје тешко повређено је ишло ненормалном брзином. Ништа се не зна ни ко је возио и како је могло да се деси да возач остане неповређен у таквом удесу. Захтевам од надлежних да овај случај расветле до краја“, рекао Илић.

Он је додао да је Вучић врх пирамиде и да више „не можемо да се фолирамо“.

„ Он је уништио српско правосуђе, судије не смеју да суде по закону. Сви суде по његовом налогу. Народу извршитељи висе над главом. Дао је сва права његовим утеривачима дугова, они  вршљају по народу, а он оде да гостује у „Ћирилици“ и тамо булазни ли булазни. Мука га је  више слушати. Не силази с телевизија. Хајде човече одреди један дан када нећеш да висиш на телевизији и кажи нам који је то дан да се одморимо сви од тебе и твојих бајки“, рекао је председник Нове Србије.

Он је додао да је невероватно како се власт СНС понаша и колико нема никаквих додира са народом.

„Немој Вучићу да седиш само на телевизији. То што си рекао да ћеш за два дана да обиђеш 29 округа , то ништа не значи. Тамо ће да те сачекају твоји сендвичари и ти ћеш то да представиш како тебе народ воли. А не воле те. Тебе нико не воли, ни жене , ни деца , нико те не воли! Аплаудирају ти из страха. Ако хоћеш да видиш шта ти народ стварно мисли и шта има да ти каже дођи на протесте. Разговарај с тим народом, коме се смучило и који правду тражи на улици“, поручио је Илић српском председнику.

Он је додао да Србија никада није имала накараднију и гору власт, која је мање бринула за народ и бахатије се понашала.

„Вучић је болестан човек. Он се залиже и изађе на телевизију и мисли тиме је све решио.  А овамо на све стране пљачка сопствени народ- од акциза и маркица, преко извршитеља до његових   управника зграда које је поставио да опљачкају што више могу. Они што пре морају да оду, да би Србија остала жива“, закључио је Илић.