САОПШТЕЊА
ЖИВЕЋЕ НОВА СРБИЈА Назад
Датум: 12. Јули 2019. Време: 17:17

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

ЖИВЕЋЕ НОВА СРБИЈА

 

Вучићеви таблоиди и портали сваки пут када немају одговарајућу вест, објављују текст о гашењу Нове Србије у Горњем Милановцу. Наиме, људи чија су имена споменута у најновијем тексту под насловом „Нова Србија у Горњем Милановцу више не постоји“, напустили су Нову Србију још 2017. године и прешли у новоосновану странку „Боља Србија“.

Схватамо да малим странкама које тек почињу са радом треба реклама, али ту вест Вучићеви медији су објавили у више наврата у размаку од неколико месеци. Сам чин напуштања странке јесте био губитак за Нову Србију, али никако и ударац који ће угасити Нову Србију ни у Горњем Милановцу, нити у једној другој општини у Србији.

На челу Општинског одбора Нове Србије од новембра 2017. године је г. Славомир Марјановић и не схватамо потребу да наше бивше чланове поново доводе у везу са Новом Србијом.

Опомињемо Вучићеве медије да су ово груба кршења Закона о информисању, а и кривично дело. Ваш задатак, господо, је да јавност информишете, а не да креирате јавно мнење.

На предстојећим изборима ће се сви уверити да ли је Нова Србија угашена у Горњем Милановцу, као и осталим општинама у Србији.

 

Информативна служба

Нове Србије