ИЗ ОДБОРА НС
Посета Општинском одбору Нове Србије у Барајеву. Назад
Датум: 4. Август 2019. Време: 14:01

Генерални секретар Нове Србије Пеђа Милосављевић, чланови Извршног одбора Светлана Јанковић, Иван Антић и Раде Томашевић уз председника Извршног одбора Нове Србије Мирка Јовића, посетили су данас Општински одбор Нове Србије у Барајеву. 


Председник Општинског одбора Драган Илић, који је и члан Председништва и потпредседник Извршног одбора Нове Србије, примио је делегацију странке у просторијама наше странке заједно са својим сарадницима и члановима општинског одбора. 
Генерални секретар Милосављевић похвалио је одбор у Барајеву који постоји деветнаест година, као један од најбољих одбора Нове Србије. 
Милосављевић је поручио да ће начин како је организован одбор у Барајеву бити модел и "пелцер" који ћемо пренети у многе општинске одборе. 
Мирко Јовић је охрабрио чланове у Барајеву са стањем у инфраструктури Нове Србије. 
Позвао их је да помогну да странка до краја године формира изборне штабове у 150 општина. 
Као главну предност Нове Србије у односу на друге странке, Јовић је истакао најбољи програм, велики број стручних кадрова, јаку страначки инфраструктуру и посебно велико поверење које у народу ужива Вељо Илић председник Нове Србије. 
Председник Нове Србије је не само најискуснији од свих председника странака у Србији, већ је онај који има велику менталну и физичку снагу потребну за велики препород који је потребан Србији, завршио је на крају свог обраћања Мирко Јовић. Општи утисак на крају дана : Нова Србија је у Барајеву спремна да понови још један одличан , двоцифрен, изборни резултат.