КОНФЕРЕНЦИЈЕ ЗА НОВИНАРЕ
ОПОЗИЦИЈА МОРА ДА СЕ УЈЕДИНИ! Назад
Датум: 27. Август 2019. Време: 14:38

ОПОЗИЦИЈА МОРА ДА СЕ УЈЕДИНИ!

 

На данашњој конференцији за новинаре, председник Нове Србије Велимир Илић је још једном скренуо пажњу на погубну политику и потезе ове власти.

У свом излагању је изнео све грешке које су направљене у инфраструктурним пројектима које је водила ова власт.

„Госпођа Михајловић се хвали великим успесима у друмском и водном саобраћају, железници, авио саобраћају... Па да видимо како је то! Лепо сам је упозорио да ће настати колапс кад се дође до Обреновца. Код Прељине је у време викенда и празника немогуће доћи до аутопута! Није нешто само направити. Није најтеже направити аутопут, него управљати аутопутем. Зорана научи нешто!“ рекао је Илић.

„Ни један вагон из Србије не може да изађе у Европску унију, а она прича о железници. Нема железничку станицу, пруге зарасле у коров.... Улаже се у водни саобраћај... Где је лука у Београду?“

Дипломатска и државничка активност председника се своди на шећкање по Њујорку са Тонијем Блером, док се Србија стиди да каже да је НАТО над њом извршио геноцид какав је незабележен у историји човечанства.

Велимир Илић је поставио питање који су ефекти потеза ове власти, да ли власт може да наведе било који посао који је урађен како ваља.

Председник Нове Србије је на данашњој конференцији рекао да Србија мора да заборави на Европску унију у овом издању и да почне сама да решава своје проблеме. 

Он је са конференције упутио апел опозицији да се што хитније уједини и да као један фронт наступи у јавности, да се уозбиље и збију редове.

Илић је додао да је ова власт најштетнија по Србију од свих до сада, најгора и најлоповскија. Уништавају земљу, људе, породице целе својом пљачком, својим извршитељима и измишљеним улагачима. Село се уништава наметима, сељак акцизама на нафту. На чело општина постављају неуке људе који не умеју ништа сами да ураде. Владају целом Србијом.

„Вучић исту причу прича већ 8 година. Упорно кукају на оне који су били пре њих. Очекујем да ускоро почну да критикују краља и Краљевину за своју неспособност. Сви су криви, само су они злато!“. – закључио је Илић.