ИЗ ОДБОРА НС
НЕКА МИНИСТАР ЖИВИ СА ПЕТ ХИЉАДА ДИНАРА МЕСЕЧНО Назад
Датум: 5. Септембар 2019. Време: 13:26

НЕКА МИНИСТАР ЖИВИ СА ПЕТ ХИЉАДА ДИНАРА МЕСЕЧНО

 

СНС у Врању и на југу Србије је све жешћој  изборној кампањи, која додуше није никада ни престајала од доласка на власт, оцењује са у новом саопштењу за јавност Нове Србије у Врању.

- Они, између осталог, обећавају и изградњу старачког дома, (не)свесни чињенице да су заслугом напредњака деца отишла на Запад, а стари и немоћни остали сами, па им је потребно социјално збрињавање - каже се у саопштењу Окружног и Градског одбора Нове Србије.

Посету министра за рад, запошљавање и социјална питања Зорана Ђорђевића Врању овдашњи Новосрбијанци оцењују као „велику врањску бруку“.

- Министар Ђорђевић, некадашњи возач Јоргованке Табаковић, а сада „магистар банкарства“, дошао је у Врање као да је овај опустошени град организовао трке „Формуле 1“, док је социјална помоћ за једно лице 5.000 динара месечно!? Нека он, министар социјалног старања, прими 5.000 динара месечно, па нека живи с тим новцем - предлажу у Новој Србији.

Нова Србија у Врању се у свом саопштењу за јавност осврће и на „ботове из Симпа“ чији је задатак да „блате“ ову странку.

- Ботове са потписом Анита одмах смо препознали и идентификовали, они су наручени из „Симпа“, па је наш одговор само један, а то је порука да нећете још дуго да правите дневно губитке од 35.000 евра, па ће вас та иста власт иза које стојите бацити низ воду и тада ангажујте ботове да пишу што год зажелите - поручује врањски одбор Нове Србије.