ИНТЕРВЈУИ
Интервју председника Нове Србије Велимира Илића за дневни лист ,,Вечерње новости'' Назад
Датум: 31. Март 2016. Време: 01:12

Интервју председника Нове Србије Велимира Илића за дневни лист ,,Вечерње новости''

 

1. Какав резултат очекујете од ванредних парламентарних избора?

Очекујем убедљиву победу изборне листе коју предводи Српска напредна странка, а на којој се налазе и кандидати Нове Србије. Мислим да нема никакве дилеме да је та коалиција три копља испред свих и само је питање са колико разлике ће тај тријумф бити оверен.

2. Верујете ли у сценарио да сви остали могу да се удруже против вас и да преузму владу?

Наравно да треба у овој кампањи бити опрезан и спреман на сва сценарија. Али, пошто имам великог политичког искуства, уверен сам да ће наша листа толико убедљиво да победи да никоме неће ни пасти на памет да помисли как може да формира неку другачију већину. Пре ће бити да ће се многи гурати да уђу у савез са нама. Али, сачекајмо резултате.

3. За вас је неспорно ко ће бити наредни премијер?

Ту нема никакве дилеме. Премијер ће остати Александар Вучић и биће настављени сви велики државни послови и реформски процеси који су започети. Не постоји нико бољи и то ће грађани свима јасно дати на знање. Премијер неће бити изабран у политичким преговорима и калкулацијама, већ вољом народа.

4. Планирате ли да поново будете министар или су тачне спекулације да желите да се вратите на чело Чачка?

Ко ће да преузме одговорност за које послове у земљи разговараћемо тек када се окончају избори и када грађани дају своју коначну реч. Прихватио сам да будем на листи у Чачку, јер осећам да је то моја обавеза према грађанима тог града који су од мене и створили политичку личност. Баш са чачанских тргова изродила се моја странка која је значајне ствари урадила за тај град. Уверен сам да ће Нова Србија задржати своју неприкосновену позицију на челу Чачка и после наредних избора.

5. У јавности делује да су вам Двери највећи ривал у Чачку?

То што нас свакодневно нападају на најприземнији начин, ударајући на наше породице, клевећући људе за приватне ствари, не говори о снази, већ о слабости Двери. Они су, рекао бих, једини који се понашају изразито некоректно према политичким ривалима и зато ће заувек остати у опозицији. Једноставно, нико неће желети савез са таквим људима. А због тога су још више исфрустрирани.

 

извор: Вечерње новости

printable coupons for cialis eblogin.com coupon for prescriptions
cialis coupon 2015 prostudiousa.com discount coupons for prescriptions
arava ningchao.net aravaca village
imodium smelt go imodium smelt
bimatoprost eyelash rileytech.net bimatoprost hair
venlafaxine lp read venlafaxine eureka
diflucan one link diflucan 50
simvastatin 20 mg site simvastatin
vibramycine n link vibramycin fass